Loading...

Wie zijn Wij

Even voorstellen.

 

Bij MBMotion zijn wij gepassioneerde experts op het gebied van jong gebruikte Mercedes-Benz voertuigen. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap stelt ons in staat een breed scala aan Mercedes-Benz modellen aan te bieden die zowel stijlvol als betrouwbaar zijn.

 

Wat ons onderscheidt, is onze specialisatie in één merk en het selecteren van alleen de beste jong gebruikte Mercedes-Benz auto's, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op de hoogste norm van kwaliteit. Onze deskundige medewerkers begrijpen de unieke eigenschappen van elk model en zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service.

 

Of u nu op zoek bent naar een elegante sedan, een sportieve cabriolet of een ruime SUV, bij MBMotion hebben we een gevarieerde selectie van jong gebruikte Mercedes-Benz voertuigen die voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften. Wij streven ernaar om uw Mercedes-Benz koopervaring soepel en plezierig te maken, met transparante communicatie en eerlijke, concurrerende prijzen.

 

Bij MBMotion geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en klanttevredenheid. Of u nu een doorgewinterde Mercedes-Benz liefhebber bent of voor het eerst een Mercedes-Benz overweegt, wij verwelkomen u graag in onze showroom om de kwaliteit en klasse van onze selectie te ervaren.

 

Wij geloven in persoonlijk contact. Bij serieuze interesse in een van onze voertuigen zijn wij altijd bereid buiten de reguliere openingstijden er voor u te zijn.

 

Kies voor MBMotion - uw betrouwbare partner voor jong gebruikte Mercedes-Benz voertuigen.

 

Graag tot ziens in onze showroom.

 

Martyn, Raymond en Joost

Direct een vraag stellen

Stuur ons een whatsapp bericht. Voor het gemak kun je met ons communiceren in meerdere talen.

Your Image
Raymond Zitter

Verkoopleider

Your Image
Martyn Deinum

Eigenaar

Your Image
Joost Vijn

Finance

Your Image
Maxime

Social Media

Your Image
Mack

Bedrijfshond